298, Pekka Salminen, myyntipäällikkö, Riihikallio
Nimi:Pekka Salminen
Asuinpaikka:Riihikallio, Tuusula
Ikä:60v
Perhe:Aikuinen tytär, jolla kaksi lasta
Ammatti:myyntipäällikkö / asiantuntija
Luottamustehtävät:

Mikä Mikä Teatterin johtokunnan jäsen, sihteeri

Asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja

Harrastukset:Harrastajateatteri, kivityöt, golf, kirjallisuus

Hienoa, että päätit tutustua, kuka olen! Olen 60-vuotias positiivisesti ja uteliaasti maailmaa tutkiva ja näkevä leppoisa tapaus. Työskentelen logistiikka-alalla myynti- ja asiantuntijatehtävissä, mutta olen myös toiminut HR-alalla esimies- ja rekrytehtävissä. Työvuosiin mahtuu myös kokemus yrittäjänä toimimisesta.

Perheeni ja ystäväni ovat minulle erittäin tärkeitä ja heitä autan aina kun on mahdollista. Auttaminen on muutenkin osa elämääni. Vapaaehtoisena Mieli ry:n kriisipuhelinpäivystäjänä olen saanut kokea, miten paljon apua tarvitaan. Harrastukseni vievät sopivasti ajatukset ”vapaalle” ja antavat sekä mielelle että keholle kuntoa, ja mukava on tehdä näkyvää myös omin käsin.

Yhteiskunnan toiminta ja siihen vaikuttaminen ovat olleet aina mielenkiintoni kohde. Olen aiemminkin ollut mukana hoitamassa yhteisiä asioita, ja minulle tärkeitä kohteita ovat terveyteen, turvallisuuteen, työhön ja toimeentuloon liittyvät asiat sekä päätöksiin liittyvä läpinäkyvyys. Tuusulassa tähän vaikuttamiseen hyvän mahdollisuuden antaa TUPU Tuusulan Puolesta ry. Olen iloinen, kun voimme yhdessä rakentaa parempaa tulevaisuutta. Lisää tietoa minusta FB-sivuiltani.