295, Tuija Reinikainen, sairaanhoitaja, eläkeläinen, pormestariehdokas, Hyrylä

Jämäkkä, tolkun nainen Hyrylästä Kirkkotieltä. Erikoissairaanhoitaja ja keramiikka-artesaani, vaimo, äiti ja mummi. Tuusulan puolesta ry:n perustajajäsen, myös ”Pro Tuusulanjärvi” – ja ”Anttila on meidän” -liikkeissä toimimassa vesistöjemme ja virkistysalueiden puolesta.    

Nyt toimin kunnanhallituksen jäsenenä. Tuusulan asioista minulle on kertynyt kokemusta viideltä valtuustokaudelta mm. kunnanhallituksen varapuheenjohtajana, valtuuston puheenjohtajana, Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun yhteistyöstä ja myös monista lautakunnista. Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta. Tulevalla valtuustokaudella kunnan talous ja erityisesti sote-asiat ja meidän kaiken ikäisten asukkaiden hyvinvointi nousee entistä enemmän esiin. Siihen pitää perehtyä kunnolla ja osata tehdä oikeita päätöksiä. Työ perusterveydenhuollosta, erikoissairaanhoidosta ja kansainvälisestä potilasjärjestötyöstä on opettanut mitä pitkäaikaissairaiden edunvalvonta on.

Pormestarimallia pitää arvioida ja siitä pitää saada oikeudenmukainen, kaikki valtuustoryhmät mukaan ottava, kuntalaisia kuunteleva malli.