278, Asta Juntunen, sosionomi, järjestöpäällikkö, Jäniksenlinna

Olen juuri jäämässä eläkkeelle järjestöpäällikön tehtävästä sosiaalialalta, joten aikaa avautuu uusille asioille. Olen ollut Tuusulan puolesta ry:n (Tupu) toiminnassa mukana kaksi valtuustokautta, edellisellä kaudella Tuusulan kunnan kiinteistöt Oy:n hallituksessa ja nyt tarkastuslautakunnassa. Kuntapolitiikka on kiinnostavaa ja erityisesti se, että saa olla mukana vaikuttamassa oman kunnan tärkeisiin asioihin.

Tuusula on upea kunta. Sijainti on ihanteellinen ja mahdollisuudet mihin vain haluamme. Tärkeintä on pitää hyvä huoli asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta sekä luonnon monimuotoisuudesta. Olemme lähellä pääkaupunkia ja lentokenttää, joten ovet ovat avoinna maailmaan. Samalla saamme elää kauniissa ympäristössä Tuusulanjärven maisemissa. 

Haluan olla vaikuttamassa:

  1.  ikäihmisten hyvinvointiin (palvelut ja erilaiset asumisen muodot)
  2.  luonnon ja ympäristön monimuotoisuuteen
  3. kulttuurin ja taiteen vahvistamiseen.

Ymmärrän myös, että taloudesta on pidettävä hyvä huoli. Tuusulaa on mahdollista kehittää yrittäjäystävälliseksi ja kiinnostavaksi kohteeksi uusillekin toimijoille. Hallittu kasvu on kaikkien etu.

Asun Jäniksenlinnassa metsän reunassa. Perheeseen kuuluu puoliso, koira ja kesäisin muutama kana ja kukko. Lapset ja lastenlapset ovat tärkeä osa elämääni. Ammennan itselleni puutarhasta, luonnosta, liikunnasta, kirjallisuudesta ja taiteesta. Itsekin kirjoitan, maalaan ja asettelen värikkäitä mosaiikkipaloja pitkittäin ja poikittain. Pyrin elämään tässä ja nyt.