279, Carita Kauppinen, lentoemäntä, yrittäjä, Tuomala

Olen Carita Kauppinen, 59-vuotias lentoemäntä, yrittäjä ja mummi.

Olen yhteisöllinen, oikeudenmukainen, rohkea ja päättäväinen huolenpitäjä – näin minua ovat läheiseni luonnehtineet. Olen myös tehokas ja tarmokas; tartun asioihin, kun huomaan, missä tarvitaan kehittämistä. Minua on helppo lähestyä. Minut tunnetaan myös avuliaana, välittävänä ihmisenä. Olen sinnikäs mutta silti sovinnollinen: asiat ratkaistaan keskustelemalla ystävällisessä ja toista kunnioittavassa hengessä.

Tärkeitä teemoja minulle ovat luonto, Tuusulan metsät, nuoret sekä ikäihmiset.

Näiden asioiden puolesta olen toiminut aktiivisesti jo ennen kuntavaaliehdokkuuttakin.
Viime aikoina näkyvimmin olen toiminut Tuusulan kunnan omistaman Tuomalan metsän avohakkuiden keskeyttämiseksi. Hakkuiden estämiseksi perustettu kuntalaisadressi sai yli 1300 nimeä, ja FB-ryhmään on liittynyt lähimetsästä huolestuneita yli kuntarajojen. Tänä keväänä tein myös kuntalaisaloitteen tuottotavoitteen poistamiseksi kunnan omistamasta metsästä Tuomalassa.

Ikäihmisten hyvinvointi on sydäntäni lähellä. Kokemusta on kertynyt sekä kotihoidosta että hoivakodista toimiessani edunvalvojana läheisilleni . Lasten ja nuorten asioita olen edistänyt vanhempainyhdistyksissä.

Olen asunut Tuusulassa koko ikäni. Eletyn elämän kautta olen saanut laajan kosketuspinnan kuntalaisten iloihin ja suruihin. Paljon on tullut tehdyksi ja koetuksi, silti tekemistä on edelleen. Siksi on aika kääriä hihat myös kuntapäättäjänä.