303, Liisa Sorri, päiväkodinjohtaja, eläkeläinen, Jokela

Olen 68 vuotias, eläkkeellä oleva päiväkodinjohtaja / lastentarhanopettaja. Jokelassa olen asunut vuodesta 1977, muutamaa Hyvinkäällä vietettyä vuotta lukuun ottamatta. Perheeseen kuuluu mies ja 2 kilpikonnaa, Daniel ja Ville. Minulla on aikuinen poika, miehelläni kaksi lasta ja kolme lastenlasta.

Olen varavaltuutettu ja kuntakehityslautakunnan varapuheenjohtaja. Minulla on vielä kiinnostusta toimia Tuusulan puolesta pitkästä luottamushenkilökokemuksesta huolimatta. Tulevalla valtuustokaudella tehdään paljon merkittäviä ja tulevaisuuteen vahvasti vaikuttavia päätöksiä.

Harrastukset: yhdistystoiminta, kävely, tanssilliset jumpat, lukeminen, kutominen

Tavoitteita:

  • Kehitetään kaikkia kuntakeskuksia tasapuolisesti eri ikäisten asukkaiden palvelutarpeet ja turvallisuus huomioiden. Aloitetaan kyläkaavoitus niiden säilyttämiseksi elinvoimaisina. 
  • Kehitetään joukkoliikennettä. Junavuorojen lisäys Jokelasta lisäraiteen valmistuttua. Hyrylästä busseja rautatientorille, jos HSL ei voi liikennöidä Kamppiin. Haja-asutusalueiden joukkoliikenteen uudet tavat. 
  • Kunnon viheralueet ja -yhteydet kaikissa kuntakeskuksissa. Arvokkaat alueet säästetään rakentamiselta tai sovitellaan yhteen rakentamisen ja luonnon tarpeet. 
  • Hyvinvoivan kunnan talous on kunnossa. Keinoina mm. kuntavetoinen maapolitiikka, ennaltaehkäisyyn satsaaminen, kustannusten arvioiminen kaavoitus- ja rakentamispäätöksiä tehtäessä.