288, Katri Luostari, opiskelija, Rusutjärvi

Olen 44-vuotias päätoiminen media-alan opiskelija Rusutjärveltä.

Parhaat saavutukseni ja suuren ylpeyden aiheet elämässäni ovat yhdeksän lastani. Suurperheen äitinä olen organisoija, suunnittelija, toteuttaja sekä moniosaaja. Vuodet kotiäitinä ovat opettaneet minulle diplomatian ja neuvottelutaitojen kyvyn.

Kyläyhdistystoiminta on minulle lähellä sydäntä ja olenkin toiminut Rusutjärvi-seura ry:n hallituksessa jo usean vuoden ajan. Kyläyhdistystoiminta on yksi hyvä tapa vaikuttaa oman alueensa kehitykseen sekä viihtyvyyteen. Olen myös osallistunut aktiivisena kuntalaisena Etelä-Tuusulan kylien kehitysverkoston toimintaan.

Minulle tärkeitä asioita ovat Tuusulan kylien sekä niiden kaikenikäisten asukkaiden hyvinvointi. Kylien kehittämiseen sekä elävöittämiseen tulisi panostaa enemmän, myös vuorovaikutusta kunnan ja kylien välillä tulisi lisätä. Kylien vetovoimaa sekä muuttoliikettä niihin tulisi tukea kaikin tavoin.

Tuusula on luonnonkaunis helmi, upeine ulkoilualueineen ja maastoineen. Näitä hienoja alueita tulisi kunnioittaa ja antaa niille ansaitsemansa arvo.

Vaikka politiikan suhteen olen vielä tien alkutaipaleella, uskon että luottamalla omaan harkintakykyyni sekä moraaliini toimisin haastavissakin tilanteissa oikein ja rehdisti. Minulla on vahva kiinnostus mahdollisuuteen vaikuttaa ja luoda uutta tuusulalaisten iloksi ja arjen helpottamiseksi.