274, Pasi Ihamäki, Senior system specialist, majuri (evp), Mikkola

Pasi Ihamäki, Senior System Specialist, majuri (evp), Mikkola, 48 vuotta.

Harrastukset: Jääkiekko, pesäpallo, kuntourheilu, koiraharrastus

Olen 48-vuotias, kolmen nuoren ja yhden aikuisen isä Mikkolasta ja tuusulalainen vuodesta 2001 lähtien.  Arjen vauhdista meillä pitävät huolta myös koiramme ja kissamme. Lasten, nuorten ja lapsiperheiden jokapäiväiset elämän haasteet ovat minulle tuttuja ja luonnollisesti lähellä sydäntäni. 

Upseeritaustani myötä yhteisten asioiden huolellinen valmistelu ja läpinäkyvä, oikeudenmukainen, päätöksenteko sekä selkeä ja aktiivinen tiedottaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Näin syntyvä ennakoitavuus sekä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet tuovat turvallisuutta meidän kaikkien elämään.

Liikunnallisuus on tärkeä osa elämääni. Uskon, että ulkoilun ja kuntoilun mahdollistaminen monipuolisesti kaikenikäisille kannustaa liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen ja maksaa itsensä takaisin pienentyneinä sosiaali- ja terveydenhuollon kuluina. Tasapainoinen elämä edellyttää myös riittävien virkistysmahdollisuuksien ja -alueiden huomioimista rakentamisessa ja maankäytön suunnittelussa.

Tulevaisuuden Tuusula ja kestävä talous ei mielestäni synny verottamalla tai velkaantumalla, vaan lisäämällä alueen vetovoimaa oikeilla maankäyttö- ja kaavoitusratkaisuilla, toimivalla julkisella liikenteellä, nuorten kannalta kohtuuhintaisilla asumisratkaisuilla sekä laadukkailla päivähoito- ja kouluratkaisuilla.

#tuusulaisjärjellä