286, Kati Lepojärvi, VTM, viestintäjohtaja, pormestariehdokas, Lahela

Olen 9 v. Tuusulassa asunut Keski-Uudenmaan kasvatti, valtiotieteiden maisteri, entinen kosmopoliitti ja nykyinen "maalainen", Lahelaan juurtunut perheenäiti. Olen viestinnän, vaikuttamistyön, konfliktien hallinnan ja inhimillisen turvallisuuden asiantuntija sekä kokenut johtaja. Toimin Rajavartiolaitoksen viestintäjohtajana. 

Minut valittiin valtuustoon kaudelle 2017-2021 -ja työni jatkuu täysillä maaliin asti. Toimin Tuusulan valtuuston puheenjohtajana - vahvasti kuntalaisten asialla vaikuttamismahdollisuuksien, hyvinvoinnin, avoimuuden, demokratian ja kunnan kestävän kehityksen (ympäristön, talouden ja hyvien palveluiden kannalta) asianajajana. 

Tuntuu yhä, että Tuusulassa ”tarttis tehrä jottai” täysipainoisemmin näiden edistämiseksi. Olinkin lupautunut 2017 kuntavaaleissa ja nyt myös 2021 kuntavaaleissa pormestariehdokkaaksi. 

Minulla on lujaa taitoa, tahtoa ja kokemusta löytää ratkaisuja ja luovia poliittisissa vesissä, mutta katson, että kuntatasolla parhaat päätökset tehdään kuntalaislähtöisesti. Siksi Tupu.