269, Marko Ceder, projektijohtaja, Kirkonkylä

Olen 54-vuotias, naimisissa, kahden aikuisen ja kolmen nuoren isä. Toimin kansainvälisen teknologiayrityksen projektijohtajana. Rentoudun ulkoillen ja kuntoillen luonnossa sekä meloen Tuusulanjärvellä. 

Luottamustehtävissä olen toiminut vuodesta 2013. Olen kirkkovaltuutettu ja toimin kirkkoneuvoston varapuheenjohtajana. Olen toiminut myös liikuntalautakunnan varapuheenjohtajana ja Keudan hallituksessa. 

Perheet ovat luottamustehtävieni painopiste: lapset, vanhemmat ja isovanhemmat. 

Haluan edistää asuinympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta maaseutumaisessa ympäristössä lähellä Helsinkiä. Lapsille kuuluu oikeus koulutuspalveluihin terveen sisäilman kouluissa turvallisen koulumatkan päässä. Tuusulan on kyettävä tarjoamaan hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja perusterveyspalvelut kodin läheltä (mukaan lukien kotisairaanhoidon ja ikääntyvien kotihoidon palvelut). 

Insinöörinä tuon projektijohtamisen- ja taloudenhallintaa luottamustehtävään. Tuusulan sijainti on erinomainen yritysten toimintaympäristöksi. Meillä on parhaat edellytyksen toimia Suomen yritysystävällisimpänä kuntana. Luottamushenkilöiden on luotava Tuusulaan strategia, joka houkuttelee yrityksen toimimaan Tuusulassa. 

Tuusula poikkeaa Keski-Uudenmaan naapurikunnista huomattavasti suuremman omakotiasumisen osalta, joka on huomioitava myös palveluverkon osalta. Tuusulassa on mahdollisuus elää ja harrastaa liikuntaa luonnon keskellä. 

Luottamushenkilönä toimin kuunnellen ja yhdessä vaikuttaen Tuusulan puolesta.