Jari Anttalainen Tuusulan puolesta ry:n uusi puheenjohtaja

28.11.2018

Jari Anttalainen valittiin yksimielisesti Tuusulan puolesta ry:n uudeksi puheenjohtajaksi Tuusulan kunnantalolla pidetyssä syyskokouksessa. Nykyinen puheenjohtaja 2017-2018 Cecilia Veikkolainen jatkaa hallituksen jäsenä.

Hallitukseen valittiin jäseniksi jatkamaan Kati Lepojärvi, Margita Winqvist, Liisa Palvas, Tommi Ålander ja Anna Yltävä. Uusiksi jäseniksi Juuso Lindberg, Marko Ceder, varajäseninä Ulla Montell ja Liisa Rantalainen.

Jari Anttalainen (61 v) on syntyperäinen tuusulalainen, Koskenmäeltä ja Kirkonkylältä, nyt lahelalainen. Jarilla on pitkäaikainen kokemus kunnallisista luottamustoimista; 1990-luvulla liikuntalautakunnan puheenjohtajana, nyt varavaltuutettuna ja kuntakehityslautakunnan jäsenenä, Lahelan kehittämisverkoston ydintiimin puheenjohtajana. Jari on koulutukseltaan ye-eversti evp ja tällä hetkellä Jari toimii Maanpuolustuksen tuki ry:n asiamiehenä.

Tuusulan puolesta ry (Tupu) on puoluerajat ylittävä, paikallisen vaikuttamisen verkosto avoimen ja demokraattisen päätöksenteon puolesta vuodesta 2003 alkaen. Kymmenen valtuutettumme ryhmä on Tuusulan kunnanvaltuuston toiseksi suurin. Tupulla on edustus kaikissa kunnan luottamuselimissä, myös seurakunnan.

Tätä työtä Tuusulan puolesta olemme tehneet jo neljättä vaalikautta, yli 15 vuotta.