44 SALONEN JUSSI

Nimi ja ikä: Jussi Salonen, 57 v

Asuinpaikka: Hyrylä

Ammatti: Kehitysjohtaja, "apulaispormestari"

Luottamustehtävät:

Tuusulan kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen varapuheenjohtaja, kasvatus- ja sivistyslautakunnan jäsen

Kirkkovaltuutettu

Ehdokkaan esittely:

Olen kolmen lapsen isä, Tuusulassa syntynyt, tänne monin tavoin kasvanut. Seurakunnassa toimin kirkkovaltuutettuna, kunnassa jo 18. vuosi valtuutettuna, nyt myös "apulaispormestari" vastaten kasvatuksesta ja sivistyksestä.

Olen syntynyt Tuusulassa v 1961 Kunnallisopistolla Tuusulanjärven rannalla. 8 vuotta asuin järven toisessa päässä Järvenpäässä, muuten kotipaikkana on ollut Tuusula. Olin jo aikoinaan 1981-1992 kunnanvaltuutettu ja useiden lautakuntien jälkeen. Kahden vuosikymmenen jälkeen tulin uudestaan mukaan kunnallispolitiikkaan. Siinä välissä olen tehnyt töitä yhdyskuntakehittämisen, asuntorakennettamisen, liikuntarakentamisen ja – toiminan sekä tulevaisuuden ict-palveluiden ja uudenlaisten yhteistyömuotojen kehittämisessä.

Olen tulevaisuudesta kiinnostunut, liikkumisen uudet muodot palveluineen kiinnostavat erityisesti. Teen myös yhdyskuntasuunnittelu/kiinteistökehitystyötä. 
Elämä on jatkuvaa oppimista ja opiskelua uteliaalla mielellä, siispä jatkan opintojani Turun yliopistossa.

Miksi olet asettunut ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa?

Tuusulan seurakunta tuli tutuksi Saaran päiväkerhossa 1960-luvun puolessa välissä, sitten Niskan Paavon poikakerhoissa.

Pidän tärkeänä yhteiskuntamme heikoimpien tukemisesta ja tasa-arvosta, läpinäkyvyydestä. Haluan olla mukana kehittämässä seurakuntamme toimintaa tässä muuttuvassa yhteiskunnassa.

Arvostan seurakunnissa tehtävää työtä. Haluan olla mukana edistämässä tätä työtä ja sen edellytyksiä sekä tuoda oman panokseni seurakunnan ja seurakuntalaisten hyväksi.

Harrastukset:

Harrastan kovasti yhteiskunnallisia asioita, etenkin kunnallispolitiikassa.
Tulevaisuuden mahdollisuuksien tutkiminen, uudet tavat toimia. Lukeminen, arkkitehtuuri, yhdyskuntasuunnittelu, vanhat autot muutkin kuin oma Fiat vm 2007.

 

Tuusulan puolesta ry:n seurakuntavaalit facebook-sivu

Vastaukseni vaalikoneessa