34 CEDER MARKO

Nimi ja ikä: Marko Ceder, 52

Asuinpaikka: Kirkonkylä

Ammatti: Projektijohtaja

Luottamustehtävät: Olen Tuusulan seurakunnan kirkkovaltuuston jäsen. Aiemmin minulla on ollut luottamustehtäviä mm.koripalloseurassa, kirkossa ja yliopistolla.
 

Harrastukset: Liikunta on oma henkireikäni. Lasten kanssa touhuaminen tuo elämääni jatkuvasti yllätyksiä. Tykkään musiikista ja hyvästä ruuasta.

Henkilökohtainen esittely:

Olen perheellinen viiden jo nuoreksi varttuneen lapsen isä ja naimisissa 20 vuotta.

Päivittäin huolehdin peruskouluikäisten lasteni aamuista, tuen koululäksyissä illalla ja osallistun heidän harrastuksiin yhdessä puolisoni ja isovanhempien kanssa. Työssäni johdan kansainvälistä teknologiaprojektia kotoa käsin. Matkustaa ei juurikaan enää tarvitse; hyvä niin.

Olen toiminut kuluneen 4 vuotta Jokelan alueneuvostossa kirkkoneuvostonedustajana; avustanut jumalanpalveluksissa. Jatkaisin mielellään

Miksi olet asettunut ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa?

Tuusulan seurakuntaa johdetaan hyvin ja henkilöstö on valmis tukemaan monipuolisesti tuusulalaisia päivittäin. Myös vapaaehtoisille on seurakunnan työssä merkittävä rooli.
Insinöörinä hyödyntäisin teknologian seurakuntatyössä enemmän. Kesällä järjestin vuorovaikutteisen videoyhteyden ja keskustelutilaisuuden nimikkolähettiimme Lähi-Itään, Omaniin. Vuorovaikutus on kiehtovaa ja tärkeää.

Kuluneen 4 vuotta olen osallistunut laaja-alaisesti koulutyön edistämiseen ja avustajana jumalanpalveluksissa

Tuusulan puolesta ry:n seurakuntavaalit facebook-sivu

Vastaukseni vaalikoneessa